Ψητά στη σχάρα

Υλικά:
500 gr μανιτάρια φιλέτα πλευρώτους "Μητάτο"
1 κ.σ. μουστάρδα απαλή.
3 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο.
4 κ.σ. βαλσαμικό ξύδι.
Λίγος μαϊντανός.
Αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση:

Ψήνουμε στην σχάρα τα μανιτάρια πλευρώτους σε χαμηλή φωτιά χωρίς να τα αφήσουμε να στεγνώσουν. Τα μανιτάρια πλευρώτους τα ψήνουμε πρώτα από την κάτω πλευρά (πτερύγια) για 5 λεπτά και μετά τα γυρίζουμε από την επάνω πλευρά ως που να ψηθούν καλά. Μόλις είναι έτοιμα τα βάζουμε στο πιάτο μας και τα αλατίζουμε. Ετοιμάζουμε την σως σε ένα μπολάκι ανακατεύοντας την μουστάρδα, το ελαιόλαδο και το βαλσαμικό ξύδι. Μόλις ομογενοποιηθούν ρίχνουμε της σως επάνω στα μανιτάρια. Βάζουμε πιπέρι και μαϊντανό και το σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη...!!!

Μικρό μυστικό: Εάν δεν ανάψουμε κάρβουνα πολύ εύκολα ψήνουμε τα μανιτάρια σε ανοιχτή τοστιέρα.

Please reload